Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Pindah rumah

walaweyhhhh lama benar rasanya tak mengupdate blog sekarang ni hiwhiwhiw :P

memandangkan sebelum bulan 10 ini dah kena pindah ke Johor Bahru, maka oleh itu saya sekeluarga sekarang ini tengah sibuk mengangkut barang, mengemas rumah, menyusun sana sini dan buang mana yang tak perlu disimpan lagi

penat wooo angkut barang turun naik tangga dari tingkat 2 ke parking lot, kemudian angkut lagi barang dari dalam kereta masuk ke rumah di Johor Bahru tu, setiap minggu saya sekeluarga jadi The Hulk angkut itu ini, perabot-perabot yang berat macam almari kesayangan ayah, rak buku kesayangan ayah dan meja kesayangan ayah dah angkut awal-awal guna lori (ayah saya punya barang lagi banyak dari mama saya T^T), tinggal barang kecil-kecil je yang akan diangkut untuk setiap minggu dengan hanya menggunakan kereta sahaja




hati banyak lah senang apabila bilik saya bersama adik saya dicatkan dengan warna kegemaran saya. Warna Biru tu!!! arghh pengsannnnn. Walaupun adik saya minat warna merah jampu tapi dia…