Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2013

Menjadi Pelajar Universiti akhirnya

hai hai hai semua, lamanya saya tak updated kan, maklumlah sibuk memanjang sejak dah sah jadi pelajar Universiti ni kekekekeke, excited nyahhh oiiiiii sebab akhirnya impian 5 tahun dulu dah tercapai, itu sebablah umur dah 23 baru dapat sambung Degree maaaa, orang lain umur 23 tahun dah grade pon ada T^T

Nak cerita flashback jap sikit-sikit, kang cerita banyak-banyak bukan korang nak baca :P

Lepas SPM, result bukan hebat mana pon tapi dalam UPU semua bubuh Asasi ok, kursus Diploma tak ada satu pon dalam piihan, muahahaha, dan yang paling poyo siap tick kat kotak 'saya tidak mahu menerima apa-apa tawaran selain pilihan diatas (lebih kurang macam tulah ayatnya...)'jawapnya memang tak dapat tawaran apa-apa lah sebab semua pilihan tak mengukur tahap kemampuan diri, dahlah dengan rayuan pon tak buat, cisss terasa diri sangat ngok ketika itu :P


Lepas dah tak dapat tawaran UPU sambung pula belajar dengan ambil Form 6, ni pon kira lawak gak sebab 2 tahun jadi pelajar Form 6, siap pergi…