Skip to main content

Posts

Showing posts from 2016

Selepas 3 tahun kemudian....

After 3 years later in 2016, nothing change, I'm just still be me

Walaupun masih diri yang sama tapi sebenarnya banyak perkara disekeliling sudah berubah Nak cerita tapi masih juga mencari timing yang cun untuk diceritakan di blog yang serius dah lama tak datang jenguk ni, last post tahun 2013 uolssss heheheh

Setelah 3 tahun kemudian baru teringin nak datang jengah dan taip apa yang rasa nak taip sekarang ni Banyak nak cerita sebenarnya, satu  drama ke satu drama yang amat memualkan Kadang-kadang tertanya pada diri sendiri "Sampai bila zira?" 

Tengah final year di Sarawak, rasa sekejap je 3 tahun dah berlalu, teringat dulu masa mula-mula datang Sarawak, sanggup weyhh minta Sarawak dalam UPU demi nak sambung belajar, jauh pon jauh lah, alaaa Sarawak tu dalam Malaysia juga, apa yang nak dikalut sangat weyhh, best apa setiap kali cuti sem kau naik flight pergi dan balik muehhehe

Oklah malas nak taip panjang-panjang, sebab aku belum dalam mood nak cerita sepenuhnya, lagipon…